اختراعات مهندسین الکترونیک علیه کرونا

شاید این سوال برای خیلی از ما الکترونیکی ها پیش بیاد که چطور میتونیم با این ویروس سخت جان مقابله کنیم و اصلا رشته ما که فنی هست چه ارتباطی میتونه با این شاخه علمی و بهداشتی میتونه داشته باشه؟
در نگاه اول شاید خیلی از ما ها با این تصور روبرو باشیم که مسایل بهداشتی قطعا با دکتر و پرستار روبرو هستش و اصلا نیازی به ارتباط صنعت پزشکی به صنعت الکترونیک نیست خب این اولین دلیلی هستش که ما را به این صنعت وصل میکنه. تا اونجایی که همه ما میدونیم و آمار این روزها نوسان های شدید و افت و خیزی رو پشت سر میزاره بشه روزنه امیدی از دریچه الکترونیک به این موضوع نگاه کرد.

تا به اینجای کار چین تونست با مهار این ویروس جلوی پخشش رو برای کشور خودش بگیره اما بازهم هستند کشورهایی که با این ویروس دست و پنجه نرم می کنند و به عبارتی بشه گفت که تازه حملات این ویروس بر جان و پیکر این کشورهای ضربه وارد میکنه و شاید هم به این سادگی ها دست از سرشون برنداره بنظر من این ویروس لقب جان سخت ویروس قرن رو به خودش اختصاص داده و به این سادگی ها مردنی هم نیست. اما خب ما اینجاییم تا با ایده هامون و خلاقیت هایی که همیشه بهمون کمک کرده بتونیم برای نجات بشریت قدمهای هرچند کوچک اما مهمی برداریم.

  معرفی مینی کامپیوتر TINKER BOARD شرکت ASUS

شاید به ذهن همه ما ایده های جالبی رسیده باشه و سعی کرده باشیم به نحوی اون را پیاده سازی کرده باشیم. اینجا چندی از خلاقیت های این مهندسین یا علاقه مندایی که خواستند قدمی بردارند بهتون معرفی میکنم که شاید بتونه به رشد و پرورش خلاقیت هامون کمک زیادی کرده باشه.

یک سایت بسیار جالب که مربوط به ایده های خلاقانه هستش و میشه گفت یکی از برجسته ترین سایت هایی هست که به این ایده ها فاند یا اعتبار نقدی میده Indiegogo نام داره و اختراعات جالبی مخصوصا ویژه مهندسین الکترونیک توی این سایت طرفدارای خودش را داره و میتونید از این ایده ها استفاده کنید ولی فعلا میخوایم از بخش کرونای سایت استفاده کنیم و خلاقیت و ایده هایی که دادن را باهاشون بیشتر آشنا بشیم.

  معرفی مینی کامپیوتر TINKER BOARD شرکت ASUS

اختراعات کرونا

یک نمونه از این خلاقیت ها را میتونیم به دماسنج غیرتماسی با نام Tony Tempa اشاره کنیم شاید در نگاه اول یک تب سنج ساده و زیبا بنظر بیاد اما میشه گفت که با به اشتراک گذاشتن دمای کاربرانش در فضای ابری آمار دقیقی از مبتلایان و غیرمبتلایان اون کشور بدست میاد و حتی میتونه کمک زیادی به درمان افرادی که به این ویروس مبتلا شدند را بگیره که اتصالش به تلفن همراه فرد مبتلا و ارسال اطلاعات به مراکز بهداشتی جلوی شیوع گسترده این بیماری در بدن فرد را بگیره و کمک زیادی به جلوگیری از ازدحام و شیوع بیشتر این ویروس کمک کنه

اختراع دوم که خیلی ساده و تعجب آور هم هستش با استفاده از یک آردوینو نانو و یک مغناطیس سنج سه محوره مدل HMC5883L یک سخت افزاری طراحی کرده به نام STOP THE SPREAD OF COVID-19 که مواقعی که دست به سمت صورت نزدیک بشه یک هشدار به فرد به بده تا از انجام این عمل جلوگیری کنه این در حالیه که نحوه عملکرد ساده این سخت افزار موجب شده تا درصد بالایی از کسایی که مبتلا به کرونا میشن را جلوگیری کنه.

  معرفی مینی کامپیوتر TINKER BOARD شرکت ASUS

اختراع سوم مربوط به یک کیت خانگی تست کرونا هستش که ظرف نیم ساعت با نمونه که از فرد گرفته میشه امکان تشخیص آن را طی این مدت زمان کوتاه تشخیص میده و در صورتیکه شخص مبتلا نباشه چراغ سبز و در صورتیکه به کرونا مبتلا شده باشه چراغ قرمز نمایش داده میشه از این جالب تر اینکه تغذیه این دستگاه با استفاده ولتاژ USB تامین میشه و نیازی به راه اندازی پیچیده ای نداره.

ادامه همین ویدئوها را میتونید در همین سایت دنبال کنید و از دیدنشون الگو بگیرید.
به امید روزی که این ویروس هرچه سریعتر از صفحه روزگار محو و نشاط و سلامتی به مردم جهان و هموطن های خوبمون برگرده.

tags, , , , , , , , , , , , , , ,
راه اندازی ماژول OLED و واحد SPI با آردوینو
راه اندازی PWM و ماژول بلوتوث با آردوینو

برای حمایت از ما! لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
خانه
درباره ما
ارتباط با ما
جستجو