مقدمه ای از نرم افزار Fritzing
Fritrzing یک نرم افزار متن باز و رایگان می باشد که به علاقه مندان در رشته الکترونیک این امکان را میدهد که بتوانید مدارات خودتون را قبل از پیاده سازی شبیه سازی کنید و یک دید کلی به طرح مورد طراحیتون پیدا کنید.
از ویژگی های این نرم افزار میشه به حضور برندهای پیشرو در صنعت الکترونیک مثل Sparkfun, Intel, Arduino, Seeed studio, Wemos, Lilypad اشاره کرد که با اضافه کردن بردهای توسعه و قطعات موردنیاز و ضروری توانستن یک نرم افزار کامل و کاربردی را برای شبیه سازی مدارات ارائه کنند.
این نرم افزار از چهار بخش تشکیل شده که در نسخه های قدیمی فقط شامل سه بخش بود و بخش چهارم به شما محیط برنامه نویسی مختص بردهای آردوینو میده که بتونید کدهای نوشته شده اتون را داخلش کامپایل و به برد آردوینو منتقل و برنامه اتون را تست کنید. در ادامه به بررسی این بخش های میپردازیم.
بخش اول – محیط بردبرد (BreadBoard)
شما در این بخش میتونید مثل یک بردبرد واقعی مدارتون را ببندید و قبل از اینکه این مدار را تست کنید داخل این نرم افزار شبیه سازی کنید تا یک دید کلی بهتون بده همانطور که در تصویر میبینید یک مدارچشمک زن با آردوینو UNO بسته شده که در واقعیت تفاوتی نداره.
بخش دوم – محیط شماتیک (Schematic)
در این بخش یک شماتیک از مداری که بستید را براتون میبنده و تنها نیاز دارین اتصالات بین قطعاتی که در بردبرد استفاده کردین را رسم کنید.
بخش سوم – برد مدار چاپی (PCB)
این بخش از نرم افزار مثل نرم افزارهای طراحی برد مدارچاپی (آلتیوم) این امکان را به شما میده که یک طراحی برد در این نرم افزار برای خودتون انجام بدین و به مرحله پیاده سازی نزدیک تر کنید.
در ادامه بخش سوم میتونید ویدئوهای آموزشی التیوم دیزاینر را هم ببینید!
بخش چهارم – محیط کدنویسی (Programming)
برخلاف نسخه های قدیمی در نسخه های جدید این نرم افزار به کاربران نرم افزار Fritzing این قابلیت داده شده تا بتونند به راحتی در این نرم افزار مانند نرم افزار Arduino اقدام به کدنویسی برای سخت افزارهای متن باز انجام بدن.
در آخرین نسخه های ارائه شده توسط این مجموعه امکان دانلود مستقیم وجود نداره و باید مبلغی را به عنوان کمک به این شرکت پرداخت کرد.
منبع : Fritzing
2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
لینک ارسالب خراب بود
درود
پوشه اسپم را بررسی بفرمایید