برنامه نویسی با استفاده از بلوک دینو حالا تبدیل به یک تجربه جدید و البته خیلی عالی برای کار با آردینو شده است از آن جای کار با این پلتفرم عالی است که شما نیازی به گذاشتن زمان زیادی برای نوشتن کدها نیستید و فقط کافی است الگوریتم را پیاده سازی کنید و تمام!شاید تعجب کنید اما این اکوسیستم چیزی بیشتر از ی صفحه وب نیست اما امکانات زیادی در آن وجود دارد که میتوان در سطح های مختلف از آن استفاده نمود و در این جلسه نحوه راه اندازی بازر با بلوک دوینو را شرح خواهیم داد
مقدمه
در ادامه آموزش پلتفرم بلوک دینو قصد داریم با ماژول های که به طور انحصاری در وب سرور گیتهاب وجود دارد کار کنیم اگر با بلوک دینو و نحوه کار کردن با آن آشنا نیستید پیشنهاد میکنیم آموزش قبلی را مطالعه کنید که در پایین لینکش را هم قرار دادیم .در این آموزش قصد داریم راه اندازی بازر با بلوک دوینو را پیاده سازی کنیم بی زر یکی از مهم ترین سنسورها برای تشخیص اجسام هست که در پروژه های زیادی قابل استفاده می باشد با ما در ادامه همراه باشید.
توضیحات پروژه
در ابتدا لازم است بگوییم اگر شما با پلتفرم بلوک دینو کار نکرید پیشنهاد میکنیم مطلب قبلی را مطالعه کنید در این بخش ابتدا شماتیک پروژه را با نرم افزار fritzing طراحی میکنیم.
نحوه استفاده از بخش grove
در وب سرور گیتهاب که ما در این آموزش از آن استفاده می کنیم تعدادی ماژول به طور انحصاری در گیتهاب وجود دارد و شما می توانید با آنها کار کنید از جمله pir،ultrasonic , RGB, relay و تعدای ماژول های دیگر که در حال آپدیت شدن هستند که می توانید از آنها استفاده کنید.
در ابتدا شما فایل html که به عنوان فایل وب سرور دارید طبق آموزش قبلی باز می کنید پس از لود شدن وب سرور صفحه زیر برای شما باز می شود که باید به بخش grove بروید.
پس از کلیک بر روی بخش grove شما ماژول های مختلفی را در این قسمت می بینید که ما در اینجا قصد داریم از یک بی زر استفاده کنیم طبق تصویر پایین بی زر را انتخاب می کنیم.
برای اینکه بتوانیم فرکانس کاری بازر را تعیین کنید میتوانید از تابع tone pin و no tone استفاده کنید، برای مثال ما در پروژه خود قصد داریم هر جسمی با فرکانس 1000هرتز به بازر نزدیک شود بازر آلارم دهد برای اینکار مثل تصویر زیر عمل کنید.
بعد از این کار شما کافی است یک دستور تاخیر را در برنامه بگذارید و بعد تابع no tone استفاده کنید الگوریتم نهای پروژه به شکل زیر می باشد.
سورس کد خروجی
void setup()
{
pinMode(9, OUTPUT);
pinMode(9, OUTPUT);
}
void loop()
{
digitalWrite(9,HIGH);
tone(9, 1000);
delay(1000);
noTone(9);
delay(1000);
}
پی نوشت: با توجه به امکانات مختلف پلتفرم بلوک دینو سعی میکنیم در آموزش های بعدی پروژه های بیشتری با این پلتفرم طراحی کنیم و همچنین سخت افزار را هم پیاده سازی کنیم تا به شکل کاربردی تری بتوانید از بلوک دینو استفاده کنید امیدواریم این آموزش ها مفید باشد منتظر حمایت شما عزیزان هستیم.